Om

Vi er YdePlus. Vi er et design- og brandingbureau i Horsens. Vi er et stærkt og internationalt team af ambitiøse mennesker. Vi er nysgerrige, ærlige og kreative. Vi udtænker gode idéer og omsætter dem til visionære løsninger for dig, som søger en mærkbar og målbar forskel i din virksomheds kommunikation.

Strategi / Design

Vi er ikke bange for at spørge om de svære ting, og vi afdækker alle vinkler. Vi ønsker et ærligt fundament for vores samarbejde, og ser os selv som din fortrolige samarbejdspartner. Derfor skal du bare skyde løs med dine ideer, drømme og ambitioner. Med det store indblik i din virksomhed skaber vi modige brandstrategier, inspirerende identiteter og visuelle koncepter, som huskes af modtageren.

 • Brand Research
  Brand Strategi
  Brand Identitet
  Brand Navn
  Tagline Udvikling
  Copywriting
  Brand Design
  Logo Design
 • Editorial Design
  Brand Kommunikation
  Brand Kampagne
  Stifinder/Vejfinder
  Emballage Design
  Corporate Design
  Illustration
  Photo Shoot
  Brand Portal
  Brand Guidelines
  Brand Guardianship

Film / Motion

Vores eget produktionsteam udvikler og producerer vitale, stærke film og motion graphics, som skaber indtryk, deler viden og vækker følelser hos modtageren. I kraft af vores produktionserfaring og ekspertise i visuel kommunikation skaber vi det fulde potentiale af den kreative vision bag brandet. Vi vækker det til live – altid i tæt samarbejde med kunden.

 • Visuel Storytelling & Kommunikation
  Koncept Udvikling
  Motion Graphics
  Animation & 3D Film
  Grafiske Elementer
  Corporate Film
  TV Reklame
  Interne Organisations Film
  Social Media & Content
  Budget
  Planlægning
  Casting
  Filmproduktion
  Post-Produktion
  Redigering & Retouch

Digital Design

Vi udvikler strategiske designløsninger, som skubber vores kundes brand til næste niveau. Vi har brugervenligheden i fokus, og maksimerer følelsen af brandet på alle touch points. Det skaber en stærk relation for modtageren.

 • Websites
 • Koncept & Content Struktur
 • Kunderejse
 • Brugervenlighed
 • Brugergrænseflade
 • Online Marketing
 • Social Media & Content

Hvordan vi arbejder

Vær nysgerrig

Nysgerrighed er vores daglige motivationsfaktor. Vi elsker store udfordringer og at opfinde de gode idéer. Vi er drevet af agile og skræddersyet, kreative løsninger, som skaber målbare resultater.

Samarbejde

Holdånd er vores brændstof og fundamentet af vores kultur i YdePlus. Kulturen strækker sig fra vores interne team til vores samarbejde med vores kunder og vores Plus’ere – vores samarbejdspartnere. Vi hylder forskelligheden i mennesker og den innovation, som det skaber. Vi forstår, at idéer kommer fra alle tænkelige steder og vi forventer, at alle bidrager med sit eget perspektiv til vores opgaver. Det er også derfor vi har stærke, personlige relationer i vores team og møder vores kunder med samme tilgang.

Ærlighed

For os er ærlighed limen i vores kreative, tætte samarbejder med hinanden, vores kunder og Plus’er. Vi kommunikerer åbent og ærligt. Vi bygger relationer med tillid. Det er derfor, at det er så vigtigt for os at stille de rigtige spørgsmål igennem hele processen, på den måde kan vi få det fulde billede af opgaven, behovet og potentialet og sikre at vi taler det rette sprog imellem os og til slutforbrugeren.

Plus’erne

Vi er YdePlus og bag os står vores plus’ere. De er de mest kompetente, selvstændige eksperter indenfor hver sit felt. Deraf navnet YdePlus. Vi har altid samarbejdet med vores brede netværk af plus’ere og det vil altid være en vigtig del af vores virksomheds DNA. Kort sagt, vi samler det rigtige team til hver opgave og sikrer de rette kompetencer kommer på banen.

Sig hej! Og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.