Ny visuel identitet til YdePlus

Elevating brands. Together.

Vi er virkelig tilfredse, stolte og har allerede klappet os selv på skulderen mange gange. Og nu er vi superglade for endeligt at kunne løfte sløret for den nye visuelle identitet til YdePlus.

 

Hen over vinteren har vi sat os sammen. Kigget hinanden i øjnene og spurgt: ”Hvem er vi hos YdePlus?” Sammen har vi sat ord på os selv, vores værdier og kernen af vores eget brand, og kigget ind i semantikken af disse ord.

 

Sammen: venlige – personlige – hjælpsomme.

Holdånd er vores brændstof og fundamentet af vores kultur i YdePlus. Kulturen strækker sig fra vores interne team til vores samarbejde med vores kunder og vores Plus’ere – vores samarbejdspartnere. Vi hylder forskelligheden i mennesker og den innovation, som det skaber. Vi forstår, at idéer kommer fra alle tænkelige steder og vi forventer, at alle bidrager med sit eget perspektiv til vores opgaver. Det er også derfor vi har stærke, personlige relationer i vores team og møder vores kunder med samme tilgang.

 

Ansvarlige: fleksible – ærlige – tillidsfulde

For os er ærlighed limen i vores kreative, tætte samarbejder med hinanden, vores kunder og Plus’er. Vi kommunikerer åbent og ærligt. Vi bygger relationer med tillid. Det er derfor, at det er så vigtigt for os at stille de rigtige spørgsmål igennem hele processen, på måde kan vi få det fulde billede af opgaven, behovet og potentialet og sikre at vi taler det rette sprog imellem os og til slutforbrugeren.

 

Nysgerrige: motiveret – ambitiøse – kick-ass

Nysgerrighed er vores daglige motivationsfaktor. Vi elsker store udfordringer og at opfinde de gode idéer. Vi er drevet af agile og skræddersyet, kreative løsninger, som skaber målbare resultater.

 

”Jamen, det er da meget flot, men hvorfor strækker I bogstaver sådan?”, tænker du.

Det skal vi fortælle dig. Først og fremmest, vi er fleksible! Vi kan altid finde en løsning sammen med vores kunder. Og har vi ikke kompetencerne i vores eget team, så strækker vi os ud til vores store netværk af plus’ere for at finde den helt rigtige løsning. Vi er drevet af agile og kreative løsninger, samt hylder forskelligheden i mennesker og den innovation, som det skaber.

Alt sammen symboliseret i vores atypiske og livlige bogstaver.

Sig hej! Og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.