Teamtur 2022

Teamtur til Hamburg

YdePlus holdet er hjemvendt efter en herlig og kreativ udbytterig weekendtur til Hamborg.

Det store trækplaster ved Hamburg var besøg ved først det lille, men vilde brandbureau Eiga – Strategic – Brand Design ved Henning Otto, og herefter det store og superseje bureau Peter Schmidt Group ved Ruediger Goetz. YdePlus har nu to gode venskabs-
bureauer i vores store nabo Tyskland til kreativ sparing. Virkelig spændende at besøge de tyske bureauer, hvor vi både fik og gav inspiration samt skabte grundlaget for et godt samarbejde med dygtige konkurrenter (som de jo egentligt er).

I Hamburg fik vi også reddet hele verden. Intet mindre. Med kun 30 sekunder tilbage på uret forhindrede vi en atomnedsmeltning! (…i et escape room, bevares).

Auf Wiedersehen!

Ingen teamtur uden kreativ inspiration – her på Museum für Kunst und Gewerbe, hvor vi bl.a. kiggede nærmere på Verner Pantons komplette indretnings-installation af Der Spiegel Publishing i Hamburg i 1969 

Uden mad og drikke, duer et kreativt bureau ikke.

Og med god mad og hygge, har vi haft gode snakke på kryds og tværs om arbejde – og om alt andet. Det var skønt at være sted som hold og se hinanden i nogle andre rammer.

Sig hej! Og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.