Geberit

Konceptet ”Mindre kompleksitet,
mindre besvær og mindre risiko” forklaret

Geberit kalder det The Power of Less. Det er ”din garanti for mindre kompleksitet, mindre besvær og mindre risiko i alle faser – fra tegning til færdigt resultat”.

Det lyder da virkelig fedt! Især hvis du sidder som bygherre på nogle kæmpe byggeprojekter. Det kunne f.eks. være Nordens største hotel. Det er værd at prale af! Og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med.

Services
  • Brand Kampagne
  • Brand Kommunikation
  • Filmproduktion
  • Post-Produktion
  • Visuel Storytelling & Kommunikation

Udfordring

Referencefilm fra byggepladser hvor fokus er faldstammer, afløbsrør og pissoirs. Interesseret? Måske hvis du er hardcore VVS-installatør to-the-bone. Men som bygherre er det noget der fungerer og køre på skinner uden du ligger søvnløs om natten. Heri udfordringen: hvordan fanger vi interessen fra målgruppen og når vi har interessen; hvordan formidler vi så konceptet om The Power of Less?

Løsning

Frem med dronen, skæve vinkler og hurtige klip. Nu virker rørsystemet bag væggen faktisk rigtig spændende! Og så på med kompetente eksperter, glade bygherrer og tilfredse projektledere der kan fortælle hvordan den fulde pakke fra Geberit med gode råd, inputs og kvalitetsprodukter gjorde at de sov godt og bekymringsfrit hver nat.

Vi har besøgt og filmet følgende spændende byggeprojekter, hvor Geberit har været leverandør: Radisson Blu i Oslo, Norge + Cabinn hotellet på Kalvebod Brygge i København + Valla Torg i Stockholm, Sverige + Joensuu Lighthouse i Joensuu, Finland.

Sig hej! Og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.