Horsens & friends

Hvad siger tak bedre end
en kæmpe sommerfest?

For at sige tak for støtten og styrke samarbejdet med alle sponsorerende inviterede Horsens & Friends alle deres samarbejdspartnere til en kæmpe sommerfest. YdePlus var også med – og vi havde taget kameraet og dronen med under armen.

Services
  • Brand Kommunikation
  • Budget
  • Filmproduktion
  • Planlægning
  • Post-Produktion

Udfordring

Nu vil vi ikke kalde det en udfordring at vise hvor fedt det er at være sponsor ved Horsens & Friends på en dag hvor solen skinner, øl og drinks flyder koldt, sømmene kalder på at banke i, kanoen er smurt til at glide gennem bølgerne og musikken fylder hvert vedmodigt hjerte med kærlighed.

Løsning

Sammen med en af vores faste ”plusser” pakkede vi kamera og drone til optagelser. Under festlighederne fik vi dokumenteret både fest, musik, aktiviteter og fundet frem til at få de større personligheder, som borgemesteren, med i linsen. Alt sammen for at vise hvor fedt det er at være med i Horsens & Friends netværket.

Horsens & Friends er en af de store søjler der løfter det kulturelle liv i Horsens. Med en solid opbakning fra erhvervslivet, i form af sponsorater, kan Horsens & Friends levere kulturelle arrangementer i verdensklasse.

Indrømmet, udover at arbejde på at få materiale til film, kom vi også til at deltage i festen.

Sig hej! Og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.