Geberit

Visuel hyldest af den højteknologiske
produktion hos Geberit

Vidste du at produkterne fra Geberits nordiske brands Ifö, IDO og Porsgrund er lokal-produceret i Norden? Nej? Men det er de, og så ovenikøbet med råmaterialer hentet op fra undergrunden lige i baghaven fra fabrikkerne. Vi har dokumenteret produktionen på de højteknologiske fabrikker.

Services
  • Brand Kommunikation
  • Budget
  • Filmproduktion
  • Planlægning
  • Post-Produktion

Udfordring

Den højteknologiske produktion af de nordiske produkter fra Ifö, IDO og Porsgrund var ikke dokumenteret på film. Den lokale produktion af råmateriale fra den svenske og finske undergrund samt store investering i teknologi og innovation er blot to af de mange konkurrenceparametre, hvor Geberit gør sig til markedsleder. Den historie skal ud.

Løsning

Efter en grundig gennemgang af processen på fabrikkerne på hvordan Geberits keramik-produkter bliver til, kunne vi udarbejde en storyline på filmen samt skrive et manus til speak. En storyline og manus som lagde grundlaget for storyboardet og planen for besøget på fabrikkerne. Dermed fik optimeret vores besøg og sikret, at vi ikke missede nogle vigtige optagelser samt uden at forstyrre fabrikkens daglige drift alt for meget.

Råmaterialet kommer ind i den ene ende, opløst til ler, formet, brændt og lakeret, til at lastbiler kører bort med installationsklare toiletter og håndvaske i den anden ende. Hvem havde troet, at toiletfabrikker kunne være så fascinerende?

Med besøg i Bromölla, Sverige og i Ekenäs, Finland fik vi dokumenteret hvordan badeværelsesmøblerne bliver skabt på de højteknologiske fabrikker.

Filmene blev til i samarbejde med vores plus-netværk, både i Danmark og lokalt i Finland.

Sig hej! Og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.