Fængslet 10 år

Fængslet har fødselsdag. En af de store: 10 år

Et 10-års jubilæum der blev fejret med et brag af en festaften. Gæster blev mødt med musik, god mad, lækre drinks mm., servereret med et tilbageblik på de resultater der er opnået på 10 år. Alt sammen pakket ind i en guldskinnende visuel identitet.

Services
  • Animation og 3D Film
  • Brand Identitet
  • Grafiske Elementer
  • Logo Design
  • Motion Graphics
  • Social Media & Content
  • Stifinder/Vejfinder
  • Visuel Storytelling & Kommunikation

Udfordring

Hele arrangementet skulle pakkes visuelt ind uden at forråde Fængslets grundlæggende brand identitet. Det planlagte tilbageblik måtte ikke blive en støvet historielektion og dermed miste fokus.

Løsning

En visuel mini-identitet med et overordnet look og logo til festaftenen, en lille genistreg hvis vi selv skal sige det.

Som logo for jubilæet danner selve Fængslet set oppe fra grundlaget for et tital. Som baggrund for logo og i selve identiteten ser vi en fængselsmur repareret ud fra den japanske kunstart Kintsugi (金継ぎ).

Originalt er Kintsugi en reparationsteknik til porselæn, hvor revner eller ødelagt porselæn er samlet igen med guld. Kintsugi er baseret på en filosofi, at fremfor at skjule skader, så bliver skaderne både repareret og fremhævet som en del af objektets historie. Netop som Fængslets historie ikke må gemmes eller glemmes.

I samarbejde med Fængslet har vi animeret en tidslinje, hvor de historiske nedslag bliver vist på det konkrete sted på Fængslet, hvor det hele skete. Alt sammen klippet sammen med eksisterende videomateriale og små animationer. Og ej at forglemme: pakket ind i guld!

For at binde hele aftenen sammen i identiteten, så blev der lavet invitationer, fotovægge, stickers og andre små ting, der var med til at pakke Fængslet ind i en både rå og elegant stil, der fik vist at denne milepæl fortjente at blive fejret.

Til aftenens konferencier Ane Cortzen har vi lavet en enkel animeret præsentation med nøgletal over Fængslet, som hun kunne tale ud fra.

Som et element med direkte reference til Fængslet og dets historien, finder vi 10 streger der bliver ridset ind i væggen. Som en fange der tæller årene der går.

Sig hej! Og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.