Spisehuset 8F

Gode råvarer, stor smag og historisk stemning.
Velkommen til Spisehuset 8F.

I Horsens, i Fængslets forhus, finder man et spisehus. Et helt særligt spisehus, ejet og drevet af lokale ildsjæle. Men intet unikt spisehus uden en særlig identitet og en visuel toolbox til at matche de rå omgivelser på Fængslet.

 

Services
  • Brand Design
  • Brand Guidelines
  • Brand Identitet
  • Brand Kommunikation
  • Logo Design

Udfordring

Et ny-opstartet spisehus med sæsonens lokale råvarer og godt håndværk fortjener en stærk identitet. Men hvor starter man og hvor slutter man, når man er ny i historiske omgivelser? Vi skal signalere kvalitet, gode måltider, en særlig atmosfære og uformel stemning. Samtidig havde Spisehuset 8F et stort ønske, at vi signalerede uformelt spisehus – mere end restaurant -og at vi kiggede til de gode gamle dages spisehuse for inspiration.

Løsning

Hele identitetspakken skulle indeholde logo, fonte, menukort, postkort, bestillingsseddel, content til marketingsmateriale, website, sociale medier, og meget mere.

Vi gik i gang med at grave os ud af opgaven (en far-joke om Fængslet, naturligvis) og resultatet er vi så tilfredse med. Vi fik skabt en enkel, minimalistisk og maskulin identitet med afsæt i Fængslets egen identitet og rå atmosfære.

Vi ønskede at skabe en tydelig rød tråd til Fængslet og undgå pynte-nips – og med stor respekt for ejerne af Spisehuset 8F, som er et fantastisk hold, altid i øjenhøjde med sine kunder og leverandører og med stor kærlighed til det gode måltid.

What you see is what you get, både med måltidet, med teamet bag og den nye identitet.
Det er enkelt, det er godt, det holder. Det er vi vilde med.

Sig hej! Og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.