Fængselsmuseet

Ryk direkte til fængslet. Selv om De passerer
"Start" indkasserer de ikke kr. 4.000.
Men du får et re-brandet museum at se.

På Fængslet i Horsens finder du Europas største Fængselsmuseum.

En prisvindende kulturperle, som du bør besøge og få et indblik i historikken bag Horsens Statsfængsel. YdePlus har udviklet stærk og genkendelig visuel identitet til museet.

Services
  • Brand Design
  • Brand Guidelines
  • Brand Identitet
  • Brand Kommunikation
  • Logo Design

Udfordring

Ønsket fra Fængslet var en stærk og genkendelig identitet til Fængselsmuseet, brugbar på mange sprog, nemt for gæsterne at benytte sig og blive informeret på bedste vis – og selvfølgelig i tråd med Fængslets egen identitet.

Løsning

En total re-branding af museet gik i gang. Vi gennemgik alle mulighederne for at skabe en oplevelse for gæsterne på museet. Vi udviklede skilte – store som små, digital skattejagt, logo og meget mere, som vi synes at du skal komme og opleve på egen krop.

Da Fængslet kontaktede os med henblik på en visuel identitet til Fængslets museum blev vi begejstret for at kunne skabe rammerne for noget så unikt og historisk vigtigt for både Horsens, men også hele Danmarks turisme og lokalkultur.

Fængselsmuseet er interessant for både børn og voksne og du vil blive overrasket over hvor meget man har kunne bevare af de originale celler, Lorentzens tunnel og mange andre fantastiske oplevelser.

Sig hej! Og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.